Comunicat de presă – şedinţele CCDCPPV şi CDS

Social

Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin a organizat astăzi, 30
septembrie 2020, la sediul Palatului Administrativ, Sala de ședințe de la etajul I următoarele:

 • şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din judeţul Caraş-Severin, cu începere de la ora 10,00, având următoarea ordinea de zi:
 1. Verificarea respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor în unităţile de alimentaţie publică şi în magazine la comercializarea produselor alimentare uşor perisabile.
 2. Măsuri întreprinse de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin pentru recuperarea arieratelor bugetare.
 3. Informare privind modul de prescriere, eliberare și decontare a
  medicamentelor gratuite și compensate în tratamentul ambulatoriu.
 4. Diverse
 • şedinţa Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin, cu începere de la ora 11,00, având următoarea ordine de zi:
 1. Informare cu privire la activitățile de autorizare și monitorizare a furnizorilor de formare profesională a adulților în conformitate cu O.G. nr.129/2000, privind formarea profesională a adulților, cu modificările și completările ulterioare.
 2. Informare privind constituirea numărului de clase (clasa a IX liceu
  tehnologic și învățământ profesional) conform planului de școlarizare din județul Caraș-Severin pentru anul școlar 2020-2021.
 3. Diverse:
 • Aprobarea minutei încheiate cu ocazia şedinţei Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin din data de 26.08.2020.

Prefectul Cristian Gâfu a cerut tuturor celor prezenţi o sinteză pe anul 2020 în care să prezinte aspectele negative şi dificultăţile pe care le-au întâmpinat, cu scopul de a se putea lua măsuri din timp şi de a se găsi soluţii pentru o eficienţă sporită în anul următor.
De asemenea, prefectul a ţinut să felicite persoanele vârstnice cu ocazia „Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice“, care se celebrează mâine, 1 octombrie,urându-le multă sănătate şi mulţumindu-le pentru tot ce-au făcut de-alungul vieţii.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.