Mesajul prefectului judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu

Social

Mesajul prefectului judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, în contextul creşterii alarmante a numărului de persoane infectate cu SARS CoV-2:
„Cetăţeni ai judeţului Caraş-Severin, traversăm o perioadă critică a pandemiei şi vă solicit imperios să respectaţi cu stricteţe măsurile de prevenţie a îmbolnăvirii şi de limitare a răspândirii coronavirusului.
Suntem într-un moment delicat şi riscăm ca sistemul medical să fie copleşit. Atât cei infectaţi cu noul coronavirus, cât şi bolnavii cronici nu vor mai avea loc în spitale! În acest moment suntem aproape de a ne reîntoarce la starea de urgenţă şi la măsurile pe care le-am avut în acea perioadă, anume să stăm în casă şi să ieşim afară doar limitat şi în baza declaraţiei pe proprie răspundere.

Dacă vrem să evităm acest scenariu, purtaţi măşti! Nu vă adunaţi în grupuri şi respectaţi măsurile de distanţare fizică! Spălaţi-vă mâinile cât de des posibil şi aplicaţi cu stricteţe toate normele de igienă!
Respectaţi aceste reguli acum, înainte de a fi prea târziu şi nu ne puneţi în situaţia de a institui măsuri forţate de izolare!
Am încredere în raţiunea dumneavoastră şi sunt convins că împreună ne putem mobiliza şi putem aplica aceste reguli, pentru a nu ajunge la
scenariul prezentat mai sus.
Orice acţiune întreprindeţi, ţineţi cont că SARS Cov-2 ucide!“

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.