Comunicat din partea Instituţiei Prefectului – Caraş-Severin

Social

În contextul tranziţiei de la starea de urgenţă la starea de alertă, Instituţia
Prefectului – Caraş-Severin, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“,Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Inspectoratul de Poliţie Judeţeană, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră, precum şi Direcţia de Sănătate Publică, din judeţul nostru, doresc să mulţumească tuturor cetăţenilor pentru gradul de responsabilitate de care au dat dovadă în perioada stării de urgenţă şi în perioada de stare de alertă care a
urmat.

Menţionăm că în ultimele 8 zile, în judeţul nostru nu a fost identificat nici un caz nou de îmbolnăvire cu COVID-19, iar acest rezultat, pe lângă rodul muncii exemplare depuse de autorităţi, se datorează în principal dumneavoastră, cetăţenilor judeţului, care aţi înţeles că numai conlucrând cu instituţiile statului şi respectând normele de prevenţie putem ţine sub control răspândirea coronavirusului.
Ţine acum de noi toţi să păstrăm ce am realizat până acum şi să continuăm să ieşim învingători din lupta contra COVID-19. Facem un apel la dumneavoastră ca în continuare să respectăm regulile de distanţare socială şi să evităm deplasările inutile,pentru a păstra acest trend pozitiv în care s-a înscris judeţul nostru. Doar aşa ne putem proteja pe noi şi pe cei dragi nouă.
În toată perioada care a trecut de la declanşarea stării de urgenţă şi până acum, în Caraş-Severin măsurile de sancţionare au fost aplicate întotdeauna gradual şi cu discernământ, acest lucru datorându-se în primul rând cetăţenilor, care au înţeles că toate restricţiile au fost spre binele tuturor, dând astfel dovadă de o bună colaborare cu reprezentaţii instituţiilor statului.

În continuare, ne achităm de sarcini şi avem grijă ca cei cărora li se impun
măsurile de izolare la domiciliu să ajungă cu bine la casele lor şi ne asigurăm că aceştia respectă condiţiile izolării.
Reamintim tuturor cărăşenilor că noi suntem aici pentru a fi în slujba
dumneavoastră, pentru a vă proteja şi pentru a reuşi să trecem cât mai bine prin această pandemie. Dar acest deziderat nu se poate realiza fără aportul
dumneavoastră, cetăţenii judeţului nostru, pe care vă rugăm să fiţi în continuare alături de noi, să ne respectăm reciproc şi să rămânem uniţi în lupta contra coronavirusului, să păstrăm această stare de armonie între instituţiile statului şi cetăţeni, aplicând principiul „bine faci, bine găseşti“.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.