Directorul DSP Caraş-Severin a fost detaşat la conducerea DSP Giurgiu

Social

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, juristul Dănilă Miloş, a fost detaşat de către Ministerul Sănătăţii la conducerea DSP Giurgiu, unde va prelua noua funcţie începând de miercuri, 20 mai.

“Directorul executiv al DSP Caraş-Severin, juristul Dănilă Miloş, a fost detaşat pe funcţia publică de conducere în calitate de director executiv la DSP Giurgiu. Domnia sa trebuie să ocupe această funcţie începând de miercuri, 20 mai 2020, potrivit referatului de stat al secretarului de stat Horaţiu Moldovan, aprobat de către conducerea Ministerului Sănătăţii cu nr. NT 2587/18.05.2020. Detaşarea se produce în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2020, privind Codul administrativ, cu completările ulterioare”, informează Compartimentul de Comunicare al DSP Caraş-Severin.

Dănilă Miloş revenise în funcţia de director executiv al DSP Caraş-Severin pe 15 mai, după o suspendare valabilă pe perioada stării de urgenţă. El a fost suspendat din funcţie pe 10 aprilie, printr-un ordin semnat de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi înlocuit cu medicul chirurg Romeo Traian Dumitrescu. Acesta a ocupat funcţia de director executiv pe perioada stării de urgenţă, iar numirea sa a încetat pe 15 mai.

De asemenea, se aşteaptă ca la DSP Caraş-Severin să fie numit un nou director cel mai târziu miercuri, 20 mai. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.