Comunicat

Social

Stimaţi cetăţeni, aducem în atenţia dumneavoastră faptul că în aceste momente tulburi, elemente criminale, care dau dovadă de o lipsă totală de umanitate, încearcă să profite de temerea cetăţenilor şi de naivitatea lor pentru a săvârşi infracţiuni. Au fost semnalate cazuri în care delicvenţii s-au prezentat drept cadre medicale venite să facă recoltări de probe de sânge în vederea testării pentru COVD-19. De asemenea, alţi indivizi s-au deghizat în angajaţi ai firmelor de dezinfecţie şi deratizare încercând ba să păcălească oamenii să plătească pentru o dezinfecţie fictivă, ba să intre in casele cetăţenilor pentru a-i jefui.

Anunţam pe această cale că NU se fac teste pentru COVID-19 sau consultaţii la domiciliu, NU se fac operaţiuni de dezinfecţie(în afară de cazul în care Primăria de care aparţineţi organizează o astfel de operaţiune împreună cu DSP, operaţiune care este anunţată în prealabil).
Aceşti escroci vizează în principal persoane mai în vârstă sau care locuiesc singure, dar şi celălalte categorii de cetăţeni pot cădea victimă acestor indivizi. Avertizăm cetăţenii să fie vigilenţi, să nu deschidă uşa nici unei persoane necunoscute, indiferent de motivele invocate de aceştia şi să alerteze de urgenţă autorităţile pentru identificarea şi prinderea acestor indivizi fără scrupule.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.